2565-0715 |
NCBA |
0XX |
2565-0719 |
NCBA |
0XX |
2565-0759 |
ANEXO QUALI |
210 |
2565-0771 |
LAB. ANALISE INSTR. ALIMENTOS |
0XX |
2565-0772 |
LAB. FERMENTAÇÃO |
029 |
2565-0773 |
LAB. ALIMENTOS |
018 |
2565-0774 |
LAB. GEN. MOLECULAR |
104 |
2565-0775 |
LAB. FÍSICA |
105 |
2565-0776 |
LAB. BIOLOGIA |
106 |
2565-0778 |
LAB. MICROSCOPIA |
110 |
2565-0779 |
LAB. QUÍM. GER. INORGÂNICA |
201 |
2565-0780 |
LAB. PANIFICAÇÃO |
204 |
2565-0783 |
LAB. FÍSICO-QUÍMICA |
301 |
2565-0784 |
LAB. INSTRUMENTAL |
313 |
2565-0785 |
LAB. QUÍM. ANAL. QUANTITATIVA |
314 |
2565-0786 |
LAB. NCQ |
316 |
2565-0787 |
LAB. QUÍM. ORGÂNICA |
312 |
2565-0788 |
LAB. BIOQUÍMICA |
311 |
2565-0789 |
LAB. QUÍM. ANAL. QUALITATIVA |
310 |
2565-0790 |
LAB. MEIO AMBIENTE |
401 |
2565-0791 |
LAB. BIOTECNOLOGIA |
413 |
2565-0792 |
LAB. MICROBIOLOGIA |
412 |
2565-0793 |
LAB. FARMÁCIA |
411 |
2565-0794 |
LAB. BIOTECNOLOGIA VEGETAL |
115 |
2565-0795 |
LAB. TECNOL., EDUC. E CULTURA |
317 |
2565-0796 |
LAB. ANEXO NCQ |
019 |